StarTree: taller per als casos de recerca en profunditat

Des del CTFC varem organitzar un workshop sobre les tècniques i continguts dels casos d’estudi en profunditat del projecte StarTREE.Aquest taller va tenir lloc a Barcelona, del 16 al 18 de juny. Es va treballar sobre la metodologia a implementar amb els socis de cada una de les 9 regions on s’analitzarà en profunditat aspectes socio-econòmics i d’innovació al voltant dels productes forestals no fusters.

Al cas català, des de CTFC col.laborem amb FORECO en la recerca dels factors d’innovació en iniciatives de micoturisme, i investiguem com les normes informals de recollida de bolets afecten a la cadena de valor, així com les relacions entre els actors de decisió al sistema de permisos per bolets a Poblet.

Photo: Sarah Adams (EFIMED)

  • Print this article!
  • Facebook
  • RSS
  • Twitter